DomovVizitkaDodaj med priljubljene
« prva  « nazaj  1 2 [3] 4 5 6   naprej »  zadnja »
Natisni

Izlet v Krapino

 Izlet v Krapino
Natisni

Zaključna vožnja 2017

Zaključna vožnja 2017Društvo Johann Janez Puch smo imeli v soboto, 09.09.2017 zaključno vožnjo. To leto smo združili prijetno s koristnim, saj smo sočasno priredili 2. srečanje Prlekov (društvo J. J. Puch) in Prekmurcev (motoklub Veterani Murska Sobota). Dobili smo se na društvu, se okrepčali in nato nas je pot peljala do Ormoža kjer smo si ogledali trenutno razstavo starinskih likalnikov in ostale zbirke v Pokrajinskem muzeju Ormož. Nato smo se vrnili v Mekotnjak, kjer smo na »Malem Balatonu« imeli piknik. Ob enkratni glasbi prijateljev iz Međimurja smo ob lepem vremenu poplesavali in se zabavali. Igre med Prleki in Prekmurci so potekale v prijateljskem duhu, zmaga pa je to leto pripadla Puchovcem.

Galerija slik
Natisni

Zaključna vožnja JJ PUCH in srečanje Prleki - Prekmurci

 Zaključna vožnja JJ PUCH
Natisni

Ogledali smo si mednarodno revijo starodobnikov

Ogledali smo si mednarodno revijo starodobnikovV soboto, 20. maja, smo se odpravili na izlet ter se popeljali do Arboretuma Volčji Potok, kjer smo si ogledali mednarodno revijo starodobnih vozil v organizaciji DSV Kamnik. Razstava vozil je bila na zelenicah Arboretuma.

V sklopu mednarodne revije starodobnikov smo se popeljali tudi v koloni vseh udeležencev do planšarskega naselja Eko Resort pod Veliko planino. Tam je potekala modna revija starodobnih oblačil udeležencev. Po reviji smo si privoščili še večerjo ob prijetni glasbi in plesu ter se odpravili proti domu.

Galerija slik
Natisni

Obiskali so nas iz vrtca

Obiskali so nas iz vrtca18. maja praznujemo mednarodni muzejski dan in prav zato so nas obiskali otroci (skupina pedenjped) iz Vrtca Ljutomer. Predstavili smo jim naše delo ter razkazali muzej. Otroke smo nato popeljali s starodobniki in jim tako popestrili dan. Pomembno je da se znanje in imetje prenaša na mlajše, saj bomo le tako lahko ohranili vso veličino, ki so jo imeli naši predniki.


Galerija slik
« prva  « nazaj  1 2 [3] 4 5 6   naprej »  zadnja »

» Iz galerije


19. mednarodno prleško srečanje

» Statistika

Obiskovalcev: 229906