DomovVizitkaDodaj med priljubljene
« prva  « nazaj  1 2 3 [4] 5 6 7   naprej »  zadnja »
Natisni

OTVORITVENA VOŽNJA IN BLAGOSLOV VOZIL TER VOZNIKOV NA JERUZALEMU

 
Natisni

Zamaški za Nežo

Zamaški za NežoČlani društva Johann Janez Puch smo v zadnjem letu in pol pridno zbirali zamaške, katere smo na Veliki petek podarili družinici male Neže.
S soncem obsijano popoldne nas je vodilo po kratki poti iz Ljutomera do Krapja kjer smo spoznali družino male Neže, borke, ki je v zadnjih 16-ih mesecih prestala neverjetne zdravstvene zaplete. Prikupna deklica in ljubeznivi starši so nas sprejeli z odprtimi rokami in nas pogostili. V zadnjem letu in pol smo nabrali dobrih 175 kg zamaškov katere smo predali z namenom omogočiti zdravljenje mali Neži, ki se po prvem maju odpravlja v Ljubljano v Rehabilitacijski inštitut Soča. Naš poglavitni cilj je ohranjanje tehnične kulture in dediščine, vendar se veličina človeka pozna po njegovi dobrodelnosti in skrbi za soljudi, zato v zadnjih letih delujemo tudi na izobraževanju otrok, hkrati pa z majhno gesto zbiranja zamaškov prispevamo k čistejšemu okolju in tako tudi pri zbiranju sredstev za zdravljenja otrok. Člani društva smo svoja vozila prvič v letu popeljali po cestah in jih tako segreli za Blagoslov vozil in voznikov ter otvoritveno vožnjo, ki nas čaka na praznično soboto 27.04.2019.

Celotni družini Neže se iskreno zahvaljujemo in se veselimo ponovnega snidenja z mislijo, da bi mala borka uspešno opravila rehabilitacijo in kar najbolj napredovala.

Galerija slik

Natisni

Oldtimerski sejem v Ljutomeru

Oldtimerski sejem v Ljutomeru

V nedeljo, 7. aprila, je v Ljutomeru potekal tradicionalni oldtimerski sejem, ki ga vsako leto prireja Prleško društvo za ohranjanje tehnične kulture in dediščine Johann Janez Puch.

 

Več na povezavi.

Natisni

Oldtimerski sejem

 Oldtimerski sejem
Natisni

Članarina 2019

 Članarina 2019
« prva  « nazaj  1 2 3 [4] 5 6 7   naprej »  zadnja »

» Iz galerije


Kartanje 2012

» Statistika

Obiskovalcev: 360471