DomovVizitkaDodaj med priljubljene
« prva  « nazaj  3 4 5 [6] 7 8 9   naprej »  zadnja »
Natisni

24. občni zbor Društva Johann Janez Puch

24. občni zbor Društva Johann Janez PuchIn spet je leto na okoli… Puchovci smo se zbrali na 24 občnem zboru. V Banovcih so nam tudi to leto pripravili gurmansko pojedino, muzikanti, ki so se na koncu preimenovali v hišni bend Johann Janez Puch pa je špilal tako od srca, da se je zabava zavlekla pozno v noč. Zbralo se nas je 82 članov in 24 povabljenih gostov. Z našimi prijatelji iz sorodnih društev, občine in PGD smo se po dolgem času spet usedli skupaj in se zaklepetali o prireditvah, sejmih in ostalih srečanjih. Uradni del občnega zbora se je začel ob 18h končal pa ob 20:30 s podelitvijo priznanj za članstvo v društvu in posebno priznanje za športne dosežke na tekmovanjih, ki je pripadlo g. Silvu Mlinariču. G Branko Hrga je naš OZ lepo povezoval, igre, katere je imel pripravljene pa so naše člane in povabljene nasmejale do solz. In tako smo Puchovci prešli v 25. leto delovanja. In o nas boste to leto sigurno še kaj lepega prebrali…

Galerija slik
Natisni

Čestitka

 Čestitka
Natisni

Vljudno vabljeni na 60. redno sejo

 Vljudno vabljeni na 60. redno sejo (12/2016) upravnega in nadzornega odbora, predsednikov komisij ter ostalih članov društva J. J. Puch Ljutomer, ki bo v sredo 07.12.2016 ob 18.00 uri v društvenih prostorih, na Prešernovi 25 v Ljutomeru.

Več v priponki
Natisni

Vabljeni na redne seje upravnega odbora in predsednikov komisij

 Vabljeni na redne seje upravnega odbora in predsednikov komisij (vabljeni tudi vsi ostali člani)

Seje UO in predsednikov komisij potekajo vsako prvo sredo v mesecu. Vsaka sprememba bo najavljena na spletni strani društva, na oglasni deski društva in na Facebook strani.

V zimskem času (od novembra do marca) bodo vse seje potekale ob 18h.
V poletnem času (od aprila do oktobra) bodo vse seje potekale ob 19h.

Več v priponki
Natisni

VABILO na ZAKLJUČNO VOŽNJO

 Zaključna vožnja

Vabilo v prilogi
« prva  « nazaj  3 4 5 [6] 7 8 9   naprej »  zadnja »

» Iz galerije


Rusi zavzeli Srbijo

» Statistika

Obiskovalcev: 251103